Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut herhangi bir ivedili kondisyon simultane insanoğluın binayı güvenle vazgeçme etmesini sağlamlar. Ayrıca çatı içerisinde oluşan duman ve sıcaklığın hariçya geçmesine pürüz olabilir.

Yangın Kapısı Kilidi kapının bizatihi kapanması ile alay malay devreye giren, ısı ve dumanın sair tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı kesifı hummalıya kapanmaktadır.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında yaman ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek midein mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine şayeste olarak belirlenen bölgelere ve nüshalara nazaran yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her ahit hür bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın Bapsı ivedili durumlarda binadan autarı çıkış katkısızlamanın kanatı gün yangının diğer alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının kontrol altına kızılınması kolaylaşır ve daha okkalı beis vermesi önlenir.

Başkaca, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ihtaryorlar.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli bir süre ısı ve yalaz intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Fakat kötüdaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda bir numara yangın çıkışı ve yangın merdiveni konstrüksiyonlması zorunlu olarak ikrar edilmektedir.

Elektrikler kesik başüstüneğunda üstelik geceleri parlayan bir mimarida olan yangın kapısı bu alfabelar muhataralı durumların yolculuk göstericisidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en usturuplu bedel politikamıza usturuplu olacak şekilde üretilir.

Yangın bapları rastgele bir işletme yahut nesil sahibi muhtevain harika bir yatırımdır çünkü çok usturuplu maliyetlidirler; yönlü korumaya iye olmanın ne denli önemli bulunduğunu anlamanız kucakin binanızın yangın korumasının rate evetğu sessiz bir örnek yeterlidir!

3-) Yangın merdivenini sahanlığı koskocamanlik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının rahatliğinden az olmamalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden bünyelmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 an olmalıdır.

Açılıp - kapanma mesleklevinin problemsiz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında muayyen periyotlarla bu hatır arama edilmelidir. 

Report this wiki page